Time in photos

6:13 odp.

,,Get busy living or get busy dying.."

Člověk by nevěřil, jak ten čas rychle utíká. Poslední příspěvek je z listopadu. A co jsem vlastně celou tu dobu dělala? 
V prosinci jsem po škole chodila na brigádu do Yves Rocher. Jestli máte někdo takovou možnost, tak do toho určitě jděte:) Strašně mě to bavilo a hrozně jsem se tam nasmála. 

Pak přišlo teda něco, co jsem vůbec nečekala a mám z toho strašnou radost:))) Upřímně na to čekám už deset let, aneb Nikdy neříkej nikdy! :D:)



Pak jsme oslavili Vánoce a Nový rok :)


Po novém roce jsme jeli s kamarády na hory do Deštné v Orlických horách. I když bylo celý den zataženo, tak je to tam super a jela bych znova:)




Potom odstartovala plesová sezóna:)
A nakonec jsem oslavila v únoru svoje 20. narozeniny :) Všechny fotky jsou úplně nepoužitelný, ale užila jsem si to a na tom záleží nejvíc:)




You Might Also Like

5 komentářů

  1. Keď som v Bystrici v európe vždy prechádzam okolo obchodu Yves Rocher, ale ešte nikdy som sa tam nezastavila. :) Musím to tam ísť už fakt omrknúť. :) Ďakujem ti za pekný komentár na mojom blogu..veľmi ma potešil :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Brigáda v Yves Rocher nebo v jakémkoliv jiném obchodě s kosmetikou, je můj velký sen. Ale zároveň vím, že bych tam nechala polovinu výplaty, takže by to moc velká výhra nebyla :D

    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovědětVymazat
  3. Pekné fotky :) Vidím, že ideš na Justina :) Aj moja sesterka sa chystá tento rok :) Ja som už na ňom bola ešte keď mal Believe tour a bol to mega zážitok, takže sa máš na čo tešiť je skvelý :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Parádne fotky, ty si sa zrejme nenudila :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Klasické dámské košile
    https://www.mohito.com/cz/cz/obleceni/kosile/klasicke-kosile
    Dámské klasické košile MOHITO
    Klasické dámské košile rozhodně nesmí chybět ve vašem šatníku. Vyplatí se koupit si alespoň jednu základní košili v bílé, černé nebo modré barvě, abyste z nich mohli vytvořit zajímavé outfity pro mnoho příležitostí. V nabídce MOHITO najdete košile běžného střihu s límečky a kapsami i košile s módními ozdobami, jako jsou volánky nebo průhledné vsadky. V nabídce najdete také trička s potiskem, která zpestří vaše oblečení. Využijte naši nabídku!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥

Lívance Jamieho Olivera po americku

Kdo by neměl rád lívance? Dají se udělat na nespočet způsobů, s borůvkami, jahodami, banánem, čokoládou, javorovým sirupem, nebo třeba na...