Brows On Fleek

12:23 odp.

,,Brows speak louder than words.."

Dnes tu mám článek o produktech na obočí, které jsem za poslední rok zkusila. Dřív jsem nějak obočí neřešila, bylo mi to jedno a pak přišla doba, kdy jsem se o něj začala starat a toho rozhodnutí nebudu nikdy litovat. Když máte pěkné obočí, tak ani makeup není potřeba. 

Jako první jsem zkusila set na úpravu obočí od Essence v odstínu 01 natural brunette style. Set obsahuje dvě pudrové barvy na obočí a aplikátor. Za mě můžu říct, že jeho cena je přiměřená užitku. Trošku se to práší, ale štěteček, co je přiložený, je přesný. Když se náhodou netrefíte, tak se to dá lehce setřít. To ale taky znamená, že ta pudrová barva nevydrží celý den. A ještě jsem nebyla moc šťastná, když se mi to celý rozsypalo. Ale jinak je tenhle set super!


Druhý výrobek byla tužka na obočí s malým kartáčkem od Essence v odstínu 02 dark brown. Tohle byl totální propadák. Barva mi vůbec nesedla - hodně oříšková, načervenalá. Myslím, že takovou barvu obočí nikdo nemá :D K tomu už asi ani nemám co říct. Určitě bych to nikomu nedoporučila.

A konečně třetí a poslední. Eye Brow Stylist od Catrice v odstínu 030 Brow-n-eyed Peas. Je to taková větší tužka s úžasným kartáčkem na druhém konci. Odstíny sednou jak holkám se světlými vlasy, tak i s tmavými. Nemají ten nepřizpůsobivý červený podtón. Když toho nanesete moc, tak ten kartáček to krásně vyčeše. Za mě momentálně spokojenost a ta cena je hodně pěkná. :)



Set na úpravu obočí od Essence. Není špatný, ale určitě se najdou lepší výrobky. 
Tužka na obočí s kartáčkem od Essence. Ne, ne a zase ne. Nekoupím.
Eye Brow Stylist od Catrice. Koupila bych znovu. Povedené odstíny a ten kartáček je super. :)

Do budoucna bych chtěla zkusit Anastasia Brow Wiz. A co používáte vy? :) 

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Ty stíny na obočí od Essence mám a už mám ten světlý skoro dopoužívaný :D Mam to radši než tužku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Tiene na obočie moc nepoužívam, pretože sa mi vždy rozotreli a bolo to neprirodzené. Mám radšej ceruzku, ktorá pevne drží :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zatím zkusila jem make me brow od essence, slouží dobře, tak zatím jinou alternativu nehledám.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tyhle stíny mám doma a používám skoro denně :) výborná věcička ! Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  5. Já teďka na občí používám paletku od Rimmelu a jsem maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už dlhšie používam presne túto ceruzku na obočie Essence a neviem si ju vynachváliť, odtieň je úžasný, taký jemný, ale pekný a s ceruzkou sa fakt dobre pracuje navyše má aj šikovnú kefku, ktorou farbu rovnomerne rozotriem po celom obočí pre ešte krajší a prirodzenejší efekt. Teraz som si pre zmenu kúpila ceruzku od Alverde, no tá je podstatne výraznejšie takže s ňou musím pracovať opatrne.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  7. s tou tuzkou od essence sem zrovna ja spokojena:D hezky blog mimochodem, sleduju;)

    All About Everything

    OdpovědětVymazat
  8. Essence byla taky má první kosmetika na obočí a moc mo vyhovoval, štěteček jsem pak ale vyměnila za lepší :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  9. Dámské doplňky
    Dámské doplňky
    Dámské doplňky od MOHITO
    Kabelky, deštníky, boty, sluneční brýle, peněženky, sponky, gumičky do vlasů a mnoho dalších dámských doplňků najdete v MOHITO. Různé barvy a styly doplňků vám umožní vybrat si dokonalé produkty, které budou odpovídat vašemu stylu. Ať už jste příznivcem minimalismu, nebo naopak, máme pro vás módní a ženské doplňky, které si zamilujete!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥

Lívance Jamieho Olivera po americku

Kdo by neměl rád lívance? Dají se udělat na nespočet způsobů, s borůvkami, jahodami, banánem, čokoládou, javorovým sirupem, nebo třeba na...