Outfits for AUTUMN

4:05 odp.

English version (Česká je níž)
Hello Everyone!

We have fall here. It is my favorite season of the year. I love walking in a park when the sun sets. All over the ground are colourful leaves and everything is kind of magical. After a long day, when you get home, you take a bath with your favorite bubbles or lush bomb, relax for a while a then make a tea with cookies when the vanilla candle is smellable all around the room and just watch a favorite movie. This is autumn for me

And of course, I love autumn fashion. You can layer up all kinds of scarves with coats or vests and wear all these kind of boots.

So I made on Polyvore some outfits, which I absolutely love. I think that they are pretty perfect for fall.


  • So I will start with the first one. I really like these vests without zips or buttons that you can just trew on with some long sleeve t-shirt or sweater. It has something to it. Along with the black colour I would choose khaki trousers, so we don't look like going to the funeral. As for shoes I would wear something comfortable and for the face I would go for burgundy or dark red lips!
  • Fot the second outfit I have chosen white pants with white t-shirt which is half striped along with classic white trainers and on top a lovely vest with a little bit of fur.
  • Third outfit is based on slightly pink pants and white turtleneck. On top a pretty furry vest so we don't get cold and lovely wedge shoes.
If you read this article up to here, then I am so so happy and thankful and I would be glad if you will go back here sometimes.
In case of a wish for an articles to write then write me for sure and I will do my best.

Have a lovely rest of this cloudy Sunday.

xx

Fall outfits! 2015
                                    Fall outfits! 2015 by kristyneckaa featuring Ellis Faas


Česká verze
Ahoj všichni!

Máme tu už podzim. Je to moje nejoblíbenější roční období. Miluju procházky parkem při západu slunce. Všude na zemi je barevné listí a celé jakoby to bylo nějaké kouzlo. Po celém dnu přijít za šera domů, napustit si vanu, přidat oblíbenou pěnu nebo nějakou Lush bombu, chvíli relaxovat a pak si dát čaj se sušenkami při zapálené vanilkové svíčce, dívat se na oblíbené filmy.

Tohle je pro mě podzim

A samozřejmě miluju podzimní módu. Můžete vrstvit různé šály, kabátky, vesty, botičky apod.

Připravila jsem si na Polyvore outfity, které se mi moc líbí. Myslím si, že jsou úplně perfektní na podzim. 


  • Tak začnu s prvním. Moc se mi líbí tyhle ,,vestičky" bez zapínání co jen tak přehodíte přes triko s dlouhým rukávem, nebo svetřík. Má to něco do sebe. K černé barvě bych zvolila khaki kalhoty, abychom nevypadali jako když jdeme na pohřeb:) Jako boty nějaké pohodlné tenisky a burgundy nebo tmavou červenou rtěnku.
  • Druhý outfit jsem vybrala bílé kalhoty, s bílím tričkem z půli proužkovaném, k tomu klasické botasky v bílé barvě a navrch krásnou bundičku s kožešinkou.
  • Třetí outfit má základ z narůžovělých kalhot a bílého roláku. Navrch bych přehodila krásnou chlupatou vestu a botičky na klínku a bylo by mi teplíčko:) 
Jestli jste článek dočetli až sem, tak Vám moc moc děkuji a budu ráda, když se sem budete vracet. 
Kdybyste měli nějaké přání, jaké články mám psát, tak dejte určitě vědět:)

Hezký zbytek této zamračené neděle.

xx

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tá kombinácia napravo (3tia) ma naozajohromila :) No ale aj druhá nie je zlá :) Čo sa týka prvej, je pekná ale príliš čierna a teda by človek v nej zanikol :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné outfity! Miluju podzim, je to nejlepší období na kombinování ♥

    umaleslecny.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. inspiracni;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o Realash zde:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/09/realash-giveaway.html#comment-form
    Budu rada kdyz se pripojis:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář♥

Lívance Jamieho Olivera po americku

Kdo by neměl rád lívance? Dají se udělat na nespočet způsobů, s borůvkami, jahodami, banánem, čokoládou, javorovým sirupem, nebo třeba na...